Kom i mål med NSIS

Selvom du hverken har en juridisk uddannelse eller taler IT-sprog

Vores platform er for dig, der arbejder i det offentlige med et NSIS-projekt, som skal løses på en enkelt og prisbevidst måde, med kort implementeringstid og uden påvirkning af det eksisterende setup.

Genkender du det her?

Heldigvis behøver det hverken være komplekst eller uforståeligt

Liga har eksisteret i mere end 20 år med Bjarke Alling i spidsen, som i dag også er formand for det Nationale Cybersikkerhedsråd og formand for IT-branchens IT-sikkerhedsudvalg. Vi forstår præcis hvad der rør sig på markedet og skaber IT-løsninger, der løser opgaven. Vi deler vores viden med dig, så du nemmere kan komme i mål med dit projekt.

Bliv klar

Det får du, med vores platform til NSIS

Overholdelse af NSIS-standarden består af en teknisk og en organisatorisk del. Vores platform indeholder de tekniske elementer der skal til, for at overholde NSIS.

Nogle medarbejdere kan have behov for at logge på IT-systemer med niveau ‘betydelig’ og andre på niveau ‘høj’.

Fælles for dem er, at de alle skal udstyres med  enten et smart card, en token, en app, en nummergenerator eller en kombination af flere.

Brugeren kan selv validere sin identitet ved brug af SMS, pas, MitID eller som en mauel proces med fremvisning af kørekort eller andre typer ID-midler.

Valideringen er en del af den samlede proces for håndtering brugerens livscyklus, som også indeholder en automatiseret oprettelse og deaktivering. 

Alle hændelser logges sikkert, så revisionkravene i NSIS kan overholdes.

Med fuld synkronisering begge veje mellem egne IT-systemer og NemLog-in3, overføres al data automatisk, uanset hvilket system der arbejdes i.

Det sikrer, at organisationen slipper for en
manuel og tung dobbeltadministration af brugere.

Andre offentlige kunder

– der også har købt vores vores løsninger

Lyngby-Taarbæk kommune logo

“Det er nemt at administrere og markant billigere, end hvis vi skulle ud og købe ny serverinfrastruktur og en traditionel, tokenbaseret løsning.”

MARTIN OLDIN
Identitets- og dataarkitekt, Lyngby-Taarbæk Kommune

“Businesscasen er, at ordningen er nem for os at administrere – alting foregår automatisk og stort set uden ventetid. Det betyder, at vi sparer tid her i afdelingen og medarbejderne sparer tid, fordi de kan komme i gang med arbejdet uden ventetid. Og så har vi fået en fastprisaftale, der kan rumme alle kommunens medarbejdere, så budgettet ikke skrider.”

Peter Bach Nielsen
Digitaliseringskonsulent i Faaborg-Midtfyn Kommune

“Det hele kan gøres på cirka tres sekunder: Medarbejderen går ind på en selvbetjeningsportal og bestiller. Jeg godkender bestillingen, og omgående får medarbejderen en mail med et link til at aktivere signaturen. Medarbejderen klikker på linket og så er de i gang. Med det samme.”

Christ Antonsen
Mariagerfjord Kommune

Kom i mål med en platform, der:

Ring til os og hør mere

Jens Nielsen

Direkte: +45 26 20 95 06
E-mail: jn@liga.com

Iben Busch

Direkte: +45 31 60 30 31
E-mail: ibu@liga.com

Erik Redsø

Vil du hellere ringes op?

Send os dit navn og nummer, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

NSIS & NemLog-in3

KAMPAGNEPRIS

Anskaf din NSIS eller NemLog-in3 løsning til særpris netop nu, hvis du arbejder kommunalt eller i uddannelsessektoren.

Want to see it live?

Let us show you how GlobalID actually works! Fill in your details and we’ll get back to you to find a date for an online demo that fits your calendar.